Over ons

"U werkt, wij maken het mogelijk"

Over Guide-IT

In het bedrijfsleven is geen enkele organisatie hetzelfde. De behoeften op telecommunicatie en IT-gebied zijn zeer divers. Bij Guide-IT vindt u alle kennis onder één dak op het gebied van telecom en IT. Of het nu gaat om een totaaloplossing, vaste telefonie, mobiele telefonie, Zakelijk Glas of IT-oplossingen: Guide-IT geeft u graag persoonlijk advies en beidt u een passende oplossing.

Guide-IT is de Platina Business Partner van KPN. We combineren het beste van 2 werelden; KPN al tientallen jaren leverancier van kwalitatief uitstekende diensten en Guide-IT die voor u de juiste vertaalslag kan maken. Guide-IT is uw (regionale) aanspreekpunt voor alle servicevragen.

Snelst groeiende KPN Business Partner

Guide-IT is volgens KPN de snelst groeiende Business Partner. Daarvoor heeft Guide-IT in 2014 en 2015 een award in ontvangst mogen nemen. De KPN Channel Awards zijn een erkenning voor de business partners waar KPN mee samenwerkt in de zakelijke markt. In de categorie Business Award wist Guide-IT de Groeidiamant te bemachtigen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de business partner die relatief het hoogste percentage groei realiseerde.

Contact

Voor vragen en opmerkingen zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens u kunt echter ook het contactformulier invullen en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Bel ons op:

030-3037000

Waarschuwing voor ransomware besmetting

Geplaatst op: 17-05-2017
Categorie: Actueel, KPN Nieuws, Uitgelicht
Lees meer

030 303 70 00 maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 t/m 17:00