Versnel en vereenvoudig toestelgebruik met e-sim van KPN

e sim

Voor velen is de simkaart een obstakel bij ingebruikname van een nieuwe smartphone of tablet. Wachten tot hij binnen is, gedoe met de activatie en het verwisselen ervan, en beperkte capaciteit voor het opslaan van contactinformatie; kan dat niet makkelijker? Dat kan, met e-sim van KPN. Deze digitale simkaart werkt zoals je gewend bent, maar dan stukken gebruiksvriendelijker. Dat zit zo.

 

De nieuwe generatie simkaarten

E-sim is de opvolger van de plastic simkaart. Hiermee wordt dit stukje plastic gedigitaliseerd. En dat is handig, want daarmee nemen we afscheid van elle ongemakken van de plastic variant. De e-sim is namelijk ingebouwd in je smartphone of tablet. Via de KPN MijnGesprek-app activeer je deze simkaart gratis en snel, zodat je direct van je mobiele abonnement gebruik kunt maken.

 

Voordelen ten opzichte van de plastic simkaart

Dankzij e-sim hoef je nooit meer te wachten tot je simkaart wordt geleverd, zoals dat voorheen het geval kon zijn bij de plastic versie. Ook komt een einde aan handmatig verwisselen, wat vaak wat tijd kost. Ook over verlies van je simkaart, en daarmee je bereikbaarheid, hoef je je geen zorgen meer te maken. Bovendien is een e-sim veel duurzamer, omdat je plastic verruilt voor digitaal.

 

Makkelijker schakelen tussen zakelijk en privé

Met e-sim heb je meer ruimte voor contactinformatie op je toestel. Je kunt er namelijk een gewone simkaart naast gebruiken, waardoor Dual Sim-functionaliteit ontstaat. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over ruimtegebrek. Een ander voordeel daarvan is dat je makkelijker kunt schakelen tussen werk en privé. Je hebt dus geen losse toestellen of losse simkaarten nodig. Wel zo efficiënt, maar bovenal veel gebruiksvriendelijker en ook nog eens duurzaam.

 

De zeven belangrijkste voordelen van KPN e-sim in een overzicht:
  1. Tijdbesparing – nooit meer wachten op levering van je simkaart
  2. Snel gebruikmaken van je abonnement – gratis activatie in de KPN MijnGesprek-app
  3. Veilig gebruik – je e-sim kun je niet kwijtraken
  4. Gebruiksgemak – handmatig verwisselen en activeren behoort tot het verleden
  5. Bereikbaarder – meer ruimte voor contactinformatie op je smartphone of tablet
  6. Flexibiliteit – makkelijker schakelen tussen werk en privé
  7. Duurzaam – minder plastic doordat de e-sim volledig digitaal is

 

E-sim: zo werkt het

E-sim maakt toestelgebruik veel eenvoudiger. Veel toestellen ondersteunen e-sim al, maar het is altijd goed om even na te gaan of dat ook voor jouw toestellen geldt. Raadpleeg de handleiding van je toestellen om het te achterhalen, of bekijk het overzicht op de website van KPN.

 

Meer weten?

Wil jij het gebruiksgemak van e-sim zelf ervaren? Laat het ons dan weten. Wij kijken graag met je mee en voorzien van toonaangevende oplossingen die je dienstverlening wendbaarder maken. Zo breng je je telefonie nog meer in lijn met de ‘wetten van de Moderne Werkplek’.