CLOUD OPLOSSINGEN
 

Guide-IT Cloud, KPN EEN als ideale ondersteuning bij werken in de cloud

Flexibel werken groeit in snel tempo uit tot de zakelijke standaard. Cloudoplossingen vormen een belangrijk onderdeel van de moderne werkplek. Zij bieden de juiste flexibiliteit die nodig is om locatieonafhankelijk te werken. Voorwaarde is wel dat uw IT net zo flexibel is ingericht. Hoe u dat bereikt? Ons antwoord: met KPN EEN, de schaalbare alles-in-één-dienst die ondersteuning biedt voor cloudoplossingen voor het mkb.

Contact

Ideaal voor de moderne werkplek

Dankzij de zeer snelle internetverbindingen beschikt u over genoeg capaciteit om optimaal te werken in de cloud. Denk aan het up- en downloaden van zware bestanden en het maken van zakelijke back-ups in de cloud. Bovendien laat u al uw collega’s heel makkelijk gelijktijdig gebruikmaken van veelgebruikte zakelijke cloudoplossingen zoals Microsoft Teams (Skype for Business), Office 365 en cloudtelefonie. Mobiel werken wordt daardoor een stuk toegankelijker én u verbetert eenvoudig uw productiviteit.

Standaard hoge mate van databeveiliging

Waar u ook werkt: uw data moet gewoon altijd goed beveiligd zijn. Dankzij de uitgebreide beveiligingsoplossingen van KPN EEN bent u standaard sterk beveiligd. Bovendien werkt u via één vast IP-adres, waardoor u mogelijk schadelijke afwijkende IP-adressen eenvoudig kunt filteren. Daarmee zet u een goede stap in het naleven van de GDPR.

Een oplossing die met u meebeweegt

Flexibiliteit kan voor iedere organisatie anders zijn. Als u in de toekomst meer cloudoplossingen wilt integreren is het wel zo fijn als uw IT daarin mee kan bewegen. Daarom is KPN EEN niet alleen volledig op maat samen te stellen, maar ook maandelijks schaalbaar. U weet daardoor zeker dat uw pakket altijd precies voldoet aan uw wensen. Kostenefficiënt, praktisch, gebruiksvriendelijk en gericht op de toekomst.

Iedere gewenste locatie
transformeren tot werkplek

Online Werkplek

Altijd en overal toegang tot uw
e-mail en uw bestanden.

Ontdek Office 365

De veiligste en meest betrouwbare
datacenters van Nederland.

Colocation

 

Eén aanspreekpunt voor extra gemak

De tijd dat u voor internet, telefonie en security aparte aanbieders had is voorbij. Met KPN EEN ervaart u het gemak van één aanspreekpunt. Voor al uw vraagstukken kunt u terecht bij een enkel contact. Daarnaast beschikt u over slechts één contract en één factuur. En dat is natuurlijk wel zo fijn voor uw administratie.
 

KPN EEN maakt het mogelijk

KPN EEN biedt alles om optimaal te profiteren van de cloud. Dankzij stabiel en snel internet beschikt u altijd over de juiste capaciteit voor cloudoplossingen. En met cloudtelefonie van KPN bent u verzekerd van de flexibiliteit en het gebruiksgemak van een online telefooncentrale. U stelt zelf heel eenvoudig uw pakket samen, waarbij u alle beheer en onderhoud uit handen wordt genomen. U beschikt daardoor altijd over een functionele en kostenefficiënte oplossing op maat voor zowel vaste als mobiele werkplekken. Zo werkt u pas echt slim.

 

Wij staan voor u klaar!

Bent u benieuwd hoe KPN EEN úw organisatie van meerwaarde kan voorzien? Neem dan contact met ons op. Als KPN Business Partner voorzien we u graag van deskundig advies op maat. En dat niet alleen; we bieden ontzorging tijdens iedere fase van de lifecycle, waaronder configuratie, installatie, support en vervanging. U heeft dus zelf geen enkel omkijken naar deze zaken. Zo profiteert u wel van de lusten, maar niet van de lasten.

meer-weten

U kunt ons altijd bellen! 030 303 7000