Microsoft Office 365, De online zakelijke werkplek.

De MKB werkplek van office 365 biedt u en uw bedrijf de mogelijkheid om samen te werken met collega’s en andere bedrijven waar en wanneer u maar wilt. Office 365 van KPN zakelijk geeft het gehele bedrijf overal en altijd toegang tot uw email, agenda en bestanden.
Er wordt een werkplek in de Cloud ontwikkeld waar alle gegevens en documenten worden opgeslagen. Hierdoor kunt u makkelijk documenten delen, en zelfs online samenwerken aan projecten vanaf een groot aantal apparaten.

 

Office 365 is een onderdeel van KPN ÉÉN, een integrale oplossing voor uw bedrijfsomgeving. KPN ÉÉN is een alles-in-een dienst die verschillende onderdelen heeft zoals vaste telefonie, mobiel en software die gefaseerd ingezet kunnen worden. U heeft de mogelijkheid om stap-voor-stap de verschillende diensten uit te bereiden of over te stappen. Wij helpen u graag met het vinden van geschikte oplossing.

Voordelen Office 365 met Guide-IT

Guide-IT zorgt ervoor dat u uw complete kantoor in de Cloud heeft. Guide-IT helpt u met gepaste service en kennis bij de implementatie. Daarnaast zorgen we voor onderhoudt van de service en een optimale beveiliging. Wij helpen u bij graag bij het groeien van uw bedrijf, zodat u zorgeloos online kan samenwerken aan documenten vanuit huis of het buitenland. Als business partner, heeft Guide-IT kennis van het complete KPN portfolio. We kunnen u daarom helpen met het geleidelijk overstappen op KPN ÉÉN, en al haar verschillende diensten.

 

Naast dat uw gehele bedrijf met Office 365 toegang krijgt tot de nieuwste versies van de Microsoft tools zoals Word, Excel en Powerpoint. Heeft Microsoft daarnaast ook een digitale werkplek ontwikkeld, Microsoft Teams.

Teams, Digitale werkplek van de toekomst.

Microsoft Teams is een plek waar u gemakkelijk samen dingen kan maken en gezamenlijke beslissingen kan nemen. Het is een tool die ontwikkeld is om slimmer samen te werken, het is als het ware een virtueel kantoor. Teams biedt u de mogelijkheid om te chatten en bellen, en is geïntegreerd met de andere populaire tools van Microsoft waardoor u gemakkelijk documenten en agenda’s kan delen.

 

Teams maakt u werk flexibeler, door de snelle communicatie met collega’s of bedrijven zal uw mailbox minder vol zitten. Iedereen is ook direct op de hoogte als er een afspraak gepland of gewijzigd wordt, documenten voor vergaderingen kunnen direct veilig gedeeld worden. Zelfs als u even de weg kwijt ben kan er via Teams locaties gedeeld worden.

 

Online vergaderen is een nieuwe functie die Teams mogelijk heeft gemaakt door direct routing. Bekijk wat Direct Routing voor u bedrijf kan betekenen.

Iedere gewenste locatie
transformeren tot werkplek

Online Werkplek

Online bellen met Microsoft Teams via Direct Routing

Direct Routing

De veiligste en meest betrouwbare
datacenters van Nederland.

Colocation

meer-weten

U kunt ons altijd bellen! 030 303 7000