Direct Routing

 
 
 

Makkelijk bellen via Teams

Met Direct Routing kunt u vaste telefonie koppelen aan Microsoft Teams. Hierdoor zijn medewerkers bereikbaar op hun vaste telefoon en kan er naar iedereen gebeld worden vanuit Teams.
Er kan gebeld worden met de computer via de telefoonlijn naar vaste telefoonnummers. Door Direct Routing wordt communiceren intern en extern een stuk makkelijker. De verschillende functies van Teams, zoals agenda’s en documenten delen, kan tijdens het telefoneren met elkaar gedeeld worden. Hierdoor wordt online vergaderen met collega’s nu nog makkelijker.

 

Met Direct Routing wordt er een SIP-trunk gekoppeld aan een Session Border Controller die direct kan communiceren met Office 365. Een Session Border Controller is een apparaat dat gebruikt wordt, om controle te krijgen over de mediastromen die nodig zijn voor het opzetten van een telefoongesprek. Op deze manier wordt er een hybride omgeving gecreëerd, waarin u gemakkelijk kan bellen via internet.

Direct Routing van Guide IT

Direct Routing koppelen aan Microsoft Teams biedt verschillende functies.

 

Userfuncties:

Bellen, doorverbinden en in de wacht zetten

Did nummers: verbind lokale nummers wereldwijd

Apparaat wisselingen

Verschillende ringtones

Voicemail

Federated call: andere bedrijven bellen

Belgeschiedenis

 

Groepfuncties:

Wachtrij en huntgroep

Auto attendant

Music on hold

Tijdschema

Waarom Guide IT

Guide IT helpt u bij het installeren van Microsoft Office 365 met Direct Routing. Wij helpen u met het vinden van de juiste software voor u bedrijf, zodat u en uw collega’s op de meeste effectieve manier kunnen samenwerken. Microsoft Team met Direct Routing is een onderdeel van KPN EEN, bekijk wat GUIDE-IT nog meer voor uw bedrijf kan betekenen.

 

Guide-IT is al jarenlang een trotse EXCELLENCE  Business Partner van KPN. U profiteert vanuit één contactpunt alle kennis en kunde over advies, aankoop, levering, installatie, facturatie én service van KPN producten en diensten.

Excellence

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.