MODERNE WERKPLEK
 

Moderne Werkplek, Iedere gewenste locatie transformeren tot werkplek in de cloud.

Dankzij moderne technologie zijn werkdagen en taken nu zo te organiseren dat eventuele beperkingen er nauwelijks meer toe doen. Dat iedereen werkt vanuit zijn of haar eigen mogelijkheden, geeft dit uiteindelijk een gevoel van flexibiliteit. De Moderne Werkplek is dan ook een combinatie van fysieke, sociale als digitale elementen om zo waarde toe te voegen aan zowel de interne,- als de externe klant. Dit alles beheerd vanaf één centraal punt (de cloud) en natuurlijk voorzien van diverse veiligheidsmaatregelen.
Het doel van een moderne werkplek is dan ook het zo eenvoudig mogelijk te kunnen samenwerken. Dat maakt de moderne werkplek niet alleen de manier om mensen aan uw organisatie te binden, het geeft ook een stimulans aan de innovatie en digitalisering van uw organisatie.

Guide IT helpt u bij het inrichten

Bij Guide IT weten we als geen ander hoe het is om te werken met de modernste technologieën en wat ervoor nodig is om dit goed op te zetten, zodat iedereen te allen tijde overal kan werken en bereikbaar kan zijn. Wilt u weten wat KPN & Microsoft 365 voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs en zij denken graag met u mee om voor u de KPN Moderne Werkplek in te richten.

De Moderne Werkplek voor iedereen:

Samenwerken

Op kantoor werken van 9 tot 5 is allang verleden tijd. De werkomgeving is veranderd en de behoeften van werknemers ook. Bepaalde mate van vrijheid is belangrijk en makkelijk te kunnen communiceren met collega's, partners en klanten valt onder deze behoeften. Met Guide IT en Microsoft 365 krijgt u de vrijheid om op verschillende locaties te kunnen werken in een veilige omgeving in de cloud.

Veiligheid

Met het communiceren met collega's en klanten vanuit diverse locaties, is het belangrijk dat dit veilig gebeurt. Met de KPN Moderne Werkplek - Microsoft 365 pakketten is het beveiligen van uw bedrijfsdata geen enkel probleem. Continu worden de tools binnen de workplace geüpdatet tegen elke bedreiging buitenaf.
Toegang tot de bedrijfsdata wordt dan ook streng gecontroleerd op basis van locatie en identiteit.

Flexibiliteit

Overal toegang krijgen tot uw bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties op verschillende apparaten is vandaag de dag een must. De werkplek van de toekomst is niet meer gebonden aan plaats of tijd en moet te allen tijden bereikbaar zijn. Medewerkers willen meer zelf kunnen doen op hun werkplek, ongeacht op welke apparaat ze zitten. Belangrijk voor u als bedrijf om hier mee aan de slag te gaan.

Download de Modern Workplace Whitepaper

De werkplek voor iedereen

Download de whitepaper van KPN en ontdek waarom steeds meer MKB'ers ervoor kiezen om gebruik te maken van een (moderne) werkplek in de cloud. U ontdekt wat er komt kijken bij de inrichting van zo’n werkplek en hoe u de best passende keuzes selecteert uit de duizenden opties die Microsoft 365 biedt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Guide IT is al jarenlang een trotse EXCELLENCE  Business Partner van KPN. U profiteert vanuit één contactpunt alle kennis en kunde over advies, aankoop, levering, installatie, facturatie én service van KPN producten en diensten.

Excellence