24x7 security monitoring
op afstand

 

Altijd en overal weerbaar tegen cyberdreigingen

We werken op steeds meer verschillende plekken. Daardoor neemt het risico op cyberdreigingen toe. Hoe laat je collega’s in iedere omgeving veilig werken, zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent? Laat dat maar aan ons over. Wij monitoren je netwerk 24×7 actief op dreigingen, melden die én lossen ze ook voor je op. Op afstand, en met zo min mogelijk omkijken voor jouzelf.

meer-weten

24/7 monitoring
Direct aanpakken en updaten
Dreigingen icon
Security trends

24×7 monitoring van je netwerk

Zelf alle dreigingen op je radar houden is een haast onmogelijke klus. Daarom doen wij dat voor je. Op afstand monitoren we dag en nacht je bedrijfsnetwerk. Jouw IT-beveiliging is onze focus, zodat jij je kunt focussen op je core business. Je profiteert van de zekerheid van professionele security, zonder dat je daar zelf veel tijd of moeite aan kwijt bent.

Direct aanpakken en updaten

Om je netwerk veilig te houden, maken we dreigingen onschadelijk voordat ze ellende kunnen veroorzaken of schade kunnen aanrichten. Jouw werkplekken en gegevens blijven daardoor weerbaar en het risico op datalekken wordt geminimaliseerd. Daarnaast updaten we zwakke schakels in je security, zodat cyberdreigingen nog minder kans hebben om je netwerk binnen te komen.

Dreigingen blijven niet onopgemerkt

Doordat we je netwerk voortdurend scannen, hebben we verdachte activiteiten op je netwerk snel op de radar staan. Denk aan malware en hackpogingen. Ze worden meteen opgemerkt en aan je gemeld. We zien ook via welke ingangen deze dreigingen zijn binnengekomen. Dat vertelt ons waar de zwakke plekken op je netwerk zich bevinden. Handige informatie die je helpt je security nog sterker te maken.

Inzicht in securitytrends op je netwerk

Welk type dreigingen detecteerden we op je netwerk? Wanneer ontdekten we die, en waar kwamen die dreigingen vandaan? Iedere maand ontvang je een rapportage met de antwoorden op deze vragen. Hiermee houdt jij zicht op securitytrends op het netwerk. Je houdt de vinger aan de pols en weet op ieder moment hoe je er qua security écht voor staat.

 

De voordelen voor je IT-beheer

 • Altijd operationeel door onschadelijk maken van dreigingen op afstand
 • Tijdsbesparing doordat securitywerkzaamheden bij je worden weggehaald
 • Minder risico op datalekken doordat dreigingen en hun bronnen zichtbaarder zijn
 • Inzicht in securityontwikkelingen op je netwerk door maandelijkse rapportages

Voordelen voor de eindgebruiker

 • Overal aan de slag zonder bezig te hoeven zijn met security
 • Verlaagd risico op diefstal van persoonlijke gegevens door sterkere weerbaarheid tegen persoonsgerichte cyberaanvallen
 • Collega’s hoeven niet meer naar kantoor bij schade door een cyberaanval; issues worden op afstand opgelost

Voordelen voor de organisatie

 • Het zakelijke imago blijft sterk dankzij een verminderd risico op datalekken
 • Sterkere marktpositie en betere werk-privébalans door makkelijkere overstap op hybride werken
 • Minimalisering van herstelkosten als gevolg van downtime door cyberaanvallen
 • Betere aansluiting bij de richtlijnen van de GDPR

Download de whitepaper de Cyber Security en de Moderne Werkplek

Cybersecurity en de hybride werkplek

Download de whitepaper en ontdek, met behulp van de vijf bouwstenen van krachtige security, hoe je overal met een gerust gevoel veilig kan werken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Guide-IT staat voor je klaar

Wel altijd professioneel beveiligd zijn, zonder dat het je veel tijd en geld kost? Zie jij dat ook wel zitten? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten. Samen zorgen we ervoor dat jouw security altijd goed is geregeld. Op maat, krachtig en met het oog op de toekomst.

Neem contact op