KPN GROOTZAKELIJK
 

Zakelijke IT op maat voor iedere organisatie

Een optimale zakelijke bereikbaarheid en productiviteit zijn bepalend voor uw succes. Moderne werkplekken spelen hierin een leidende rol. De juiste invulling hiervan is dan ook een belangrijke voorwaarde voor de continuïteit van uw organisatie. Nu, maar vooral op de lange termijn. Daarom ondersteunen wij u met flexibele en schaalbare werkplekoplossingen op maat die meebewegen met uw organisatie.

Versterking van uw continuïteit

Veel zakelijke processen verlopen tegenwoordig digitaal. Dit maakt zakelijke communicatie efficiënter en locatie-onafhankelijker. Daardoor kan flexibeler worden ingespeeld op klantvragen en stijgt de productiviteit. Digitalisering biedt dan ook veel meerwaarde voor het versterken van uw concurrentiepositie. Deze gedachte vormt het uitgangspunt binnen ieder onderdeel van onze dienstverlening. Zo profiteert ook úw organisatie snel van de voordelen van digitalisering.

Toekomstbestendige werkplekken

Vanzelfsprekend wilt u niet alleen vandaag, maar ook morgen alles uit uw zakelijke IT kunnen halen. U bereikt het met toekomstbestendige oplossingen op maat. Daarom kijken we graag samen met u hoe we uw collega’s nog productiever, eenvoudiger en bereikbaarder kunnen laten werken. Daarbij zorgen we ervoor dat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar beheer en onderhoud. Op die manier kunt u zich volledig blijven richten op uw kernactiviteiten.

zekerheden van Guide-IT
eenvoud

Schaalbaar maatwerk

Zakelijk is geen dag hetzelfde. Ook uw IT-behoeften kunnen regelmatig veranderen. Denk aan het aantal werkplekken bij groei van uw organisatie. Het is dan wel zo prettig als IT met u meebeweegt. Wij maken dat voor u mogelijk. Met zakelijk internet en vaste en mobiele telefonie van KPN bepaalt u bijvoorbeeld helemaal zelf het aantal aansluitingen en mogelijkheden. Daardoor behoudt u het overzicht over uw IT en komt u snel tot een betere kostenefficiëntie.

Efficiëntere invulling van werkzaamheden

Gebruiksgemak is een belangrijke voorwaarde voor productiviteit. Gebruiksvriendelijke werkplekken leiden tot betere samenwerking en een verbeterde bereikbaarheid. Cloudtelefonie, mobiele telefonie en snelle internetverbindingen, zoals glasvezel, bieden hiervoor de juiste ondersteuning. Met KPN profiteert u van gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee uw collega’s snel en effectief kunnen werken. Daardoor werken ze direct veel efficiënter en productiever.

Het gemak van één aanspreekpunt

Met onze dienstverlening beschikt u over complete werkoplossingen op basis van één leverancier. Daarnaast ervaart u het gemak van één aanspreekpunt, en dus ook maar één factuur. Door deze korte lijnen kan zeer snel worden voldaan aan supportverzoeken en kunnen andere vraagstukken in korte tijd worden opgelost. Uw medewerkers blijven optimaal werken en uw dienstverlening blijft van een hoog niveau. Bovendien leidt het tot meer administratief overzicht, waardoor u altijd zicht heeft op de schaal en kosten van uw IT.

Iedere gewenste locatie
transformeren tot werkplek

Online Werkplek

Online bellen met Microsoft Teams via Direct Routing

Direct Routing

Eén oplossing voor al uw IT vraagstukken.

KPN EEN

meer-weten

U kunt ons altijd bellen! 030 303 7000