NETWERKVERBINDINGEN

Stabiele netwerkverbindingen als voorwaarde voor succes

Het internet vormt de basis voor zakelijke bereikbaarheid binnen het mkb. Steeds meer werkprocessen verlopen online. Door digitalisering zal het aantal digitale oplossingen en apps in de toekomst alleen nog maar toenemen. Een stabiele en schaalbare netwerkverbinding is daarom noodzakelijk. Wij vertellen u graag meer over het belang van toekomstbestendige connectiviteit.

Altijd in verbinding met uw klanten

Hosted telefonie, e-mail, colocatieoplossingen; zomaar wat voorbeelden van veelgebruikte zakelijke IT-toepassingen die via het internet lopen. Hoe meer collega’s hiervan gebruikmaken, hoe zwaarder de netwerkbelasting. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een oplossing die de belasting aankan. Nu, maar ook in de toekomst. Zo blijft u bereikbaar voor uw klanten en collega’s.

Zorgeloos productief werken

Cloudoplossingen zoals Skype for Business en Office 365 laten ons overal efficiënt samenwerken. Sterker, deze digitale oplossingen zijn een voorwaarde om ook op de lange termijn te kunnen blijven concurreren. Het is dan ook belangrijk dat de onderliggende netwerkverbinding de belasting aankan. Trage verbindingen kunnen funest zijn voor uw productiviteit. Met supersnelle verbindingen, zoals glasvezel, heeft u daar geen omkijken naar.

Eenvoudig samenwerken op afstand

Moderne netwerkverbindingen kunnen eenvoudig worden op- en afgeschaald. Dat biedt uitkomst voor organisaties waarvan medewerkers mobiel werken, of dit in de toekomst willen gaan doen. Deze verbindingen bieden namelijk de juiste capaciteit voor multitasken en samenwerken op afstand. Verbindingen als glasvezel zijn bovendien schaalbaar opgebouwd. Daardoor kunt u zelf de capaciteit en snelheid per app bepalen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld voor uw cloudtelefonie een andere bandbreedte instellen dan voor uw Ethernet VPN.

Meebewegen met zakelijke groei

Uw zakelijke behoeften kunnen in de toekomst nog weleens veranderen. Het kan zomaar gebeuren dat u in dat geval meer capaciteit nodig heeft. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als uw netwerkverbinding daarop is voorbereid. Kiest u voor glasvezel, dan hoeft u zich daar straks geen zorgen om te maken. Hiermee haalt u een krachtige en schaalbare verbinding in huis.

Meer over netwerkverbindingen:

Netwerk

Wij bieden ook bijbehorende diensten aan.

Diensten »

Voor iedere ondernemer een passende oplossing.

Verbindingen »

admin-ajax

U kunt ons altijd bellen! 030 303 7000