VERBINDINGEN

Wij helpen u met de keuze voor de juiste internetverbinding

Zorgeloos online met internet via KPN EEN MKB.

 
Veel werkplekonderdelen ‒ zakelijke telefonie, apps, virtuele desktopomgevingen ‒ verlopen via het internet. Het is daarom cruciaal dat uw verbinding perfect aansluit bij uw gebruik, nu en in de toekomst. Zakelijk heeft u keuze uit een goot aantal verbindingen, maar hoe weet u nou welke het best bij u past? Wij vertellen u graag meer over de verschillende typen verbindingen en de voordelen ervan voor uw organisatie.
 

glasvezel internet

 

Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel van KPN haalt u een zeer toekomstbestendige en uiterst betrouwbare verbinding in huis. Glasvezelverbindingen versturen data via lichtsignalen, waardoor extreem hoge doorvoersnelheden worden behaald. Door de symmetrische verbinding zijn up- en downloadsnelheden altijd gelijk. Dankzij de zeer hoge capaciteit is glasvezel zeer geschikt voor multitasken op grote schaal. Met Zakelijk Glasvezel van KPN wordt uw bedrijf aangesloten op het betrouwbare glasvezelnetwerk van KPN.
 

optical fiber cable

 

Dark Fiber

Dark Fiber is de naam van reeds bestaande glasvezelinfrastructuur waarvan de volledige capaciteit nog niet wordt gebruikt. Via eigen apparatuur, zoals de Private Line van KPN, kunt u zich aansluiten op deze beveiligde en gesloten infrastructuur. Het voordeel daarvan is dat u zelf geen nieuw netwerk hoeft aan te leggen. Qua snelheid, capaciteit en toekomstbestendigheid vergelijkbaar met Zakelijk Glasvezel.
 

wireless security

Private Line

De Private Line van KPN is een vaste verbinding voor het koppelen van netwerken, zoals Dark Fiber. Deze dienst is een ideale keuze voor organisaties die behoefte hebben aan zeer veilige en hoogwaardige verbindingen, op basis van een hoge mate van stabiliteit en gegarandeerde capaciteit.
 

connection meeting office

Ethernet VPN

Met Ethernet VPN van KPN kunt u uw bedrijf met al uw vestigingen op basis van ethernettechnologie met elkaar koppelen. Hierdoor kan een onbeperkt aantal vestigingen op afstand onderling worden verbonden. Ethernet is namelijk aanzienlijk minder afstandgevoelig en heeft daardoor een hogere dekkingsgraad. Als gecertificeerde Business Partner van KPN kan Guide-IT u alle vertellen over Ethernet VPN.
 

storage cloud

Epacity IP-VPN

Epacity IP-VPN is een gesloten VPN via KPN waarmee u verschillende locaties kunt koppelen. Dat biedt een zeer hoge mate van veiligheid, waardoor deze optie populair is onder bedrijven die veel met gevoelige data werken. Voor het koppelen van de locaties kunt u gebruikmaken van glasvezel, VDSL en koper, afhankelijk van uw wensen. Via Epacity zet u snel en eenvoudig een zakelijk privénetwerk op basis van maatwerk op.
 

copper wiring

Ethernet over Koper

Ethernet over Koper is uitermate geschikt voor bedrijven en instellingen die gebruik willen maken van meer bandbreedte, maar geen hoge investeringskosten willen maken. Het is een snelle internetverbinding wat over het bestaande kopernetwerk van KPN wordt geleidt. Deze verbinding is in veel gevallen nog sneller te leveren dan glasvezel. Ethernet over Koper is altijd maatwerk, waarvoor u bij Guide-IT aan het juiste adres bent.
 

 

Meer dan alleen internet

Met KPN EEN MKB combineert u heel eenvoudig de internetverbinding van uw keuze met vaste telefonie en mobiele telefonie. U bepaalt helemaal zelf welke diensten u gebruikt. Regelmatig op- of afschalen? Ook dat is geen probleem. KPN EEN MKB is maandelijks schaalbaar. Zo beweegt uw zakelijke communicatie altijd mee met uw organisatie. Gewoon, met één contract en dus ook maar één factuur. Dat zorgt al snel voor meer administratief overzicht.
 

Benieuwd naar alle voordelen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van KPN EEN MKB voor úw organisatie? Neem dan contact met ons op via onze specialisten. Als KPN Business Partner bieden we u deskundig advies en oplossingen op maat. Zo beschikt u altijd over de juiste oplossing die past bij uw organisatie.

admin-ajax

U kunt ons altijd bellen! 030 303 7000