Verbindingen

Met de verschillende verbindingen van KPN, is er voor iedere ondernemer een passende oplossing.


 
Zakelijk glasvezel
Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van zeer helder glas. De overdracht bij glasvezel gebeurt door lichtsignalen. Deze glasvezelverbinding geeft u de zekerheid dat er ook op de langere termijn voldoende capaciteit beschikbaar is. Met Zakelijk Glasvezel van KPN  wordt uw bedrijf aangesloten op het betrouwbare glasvezel netwerk van KPN met de mogelijkheid door te groeien naar een razendsnelle bandbreedte van 100 Mbit/s.
 

VDSL
VDSL is een internetverbinding over de koperen telefoonlijn. Een VDSL verbinding is een goede keuze voor bedrijven waarbij een hoge bandbreedte essentieel is. Guide-IT geeft u graag advies over VDSL met bijbehorende diensten.
Dark Fiber
 

Dark Fiber is net als glasvezel een dunne vezel gemaakt van zeer helder glas. In tegenstelling tot Zakelijk glasvezel is de overdracht bij glasvezel onverlicht. Dark Fiber is een uitstekende keuze voor bedrijven met meerdere vestigingen of locaties, waartussen (zeer vertrouwelijke) informatie digitaal uitgewisseld wordt. Dat betekent echter wel dat u hiervoor eigen apparatuur voor moet aanschaffen. De Private Line van KPN is daarvoor dé oplossing.
 

Private line
De Private Line van KPN is een vaste verbinding  geschikt voor het koppelen van netwerken zoals Dark Fiber. Deze service is een ideale keuze voor organisaties die behoefte hebben aan zeer veilige en hoogwaardige verbinding, met de zakelijke zekerheid van gegarandeerde capaciteit.
 

Ethernet over Koper
Ethernet over Koper is uitermate geschikt voor bedrijven en instellingen die gebruik willen maken van meer bandbreedte, maar geen hoge investeringskosten willen maken. Ethernet over Koper is een snelle internetverbinding over het bestaande kopernetwerk van KPN.  Ethernet over Koper is leverbaar in heel Nederland en over het algemeen sneller te leveren dan glasvezel. Ethernet over Koper is altijd maatwerk, waarvoor u bij Guide-IT aan het juiste adres bent.
 

Meer over Netwerk:

Netwerk

Wij bieden ook bijbehorende diensten aan.

Diensten »

Voor iedere ondernemer een passende oplossing.

Verbindingen »

admin-ajax

U kunt ons altijd bellen! 030 303 7000