ZAKELIJKE TV

KPN Zakelijk TV op maat voor ieder kantoor

Alle mogelijkheden in beeld

Snel op de hoogte blijven van de beursontwikkelingen, het meest recente nieuws of gewoon even lekker zappen op de zaak? Het kan allemaal met KPN Zakelijk TV. Wij helpen jou met de aanvraag, installatie en al jouw vragen. Zo kun je snel en zonder problemen genieten van live televisie op de werkvloer.

 

 

guide zakelijktv

Altijd op de hoogte

Blijf geïnformeerd en vermaakt met KPN Zakelijk TV op kantoor. In een mum van tijd heb je tientallen zenders tot de beschikking, van nieuws-, regionale en sportkanalen tot lokale content. Dit alles in de hoogst beschikbare beeldkwaliteit. Zo mist niemand op kantoor iets van de ontwikkelingen in de wereld of op de werkvloer.

Eigen berichten

Jouw eigen boodschap stel je gemakkelijk in door middel van narrowcasting. Verwijs je bezoekers eenvoudig naar de goede plaats in het pand, of licht een unieke aanbieding uit. Op deze manier oogt een kantoor niet alleen modern, maar voorkomt het ook kosten voor het maken van flyers en printmaterialen. Wil je iets anders uitlichten op een televisiescherm? Uiteraard kun je ook kiezen voor allerlei infotainment of sport in de wachtkamer om voor vermaak te zorgen.

Zappen voor zzp’er

Ben je een zzp’er of heb je thuis een werkplek? Met KPN Zakelijk TV kijk je wanneer je maar wilt via laptop, mobiel of televisie. Verrijk dit pakket met extra opties zoals Spotify en Netflix voor zakelijk gebruik. Het gehele pakket is volledig interactief. Pauzeer een programma als je wordt gebeld of kijk een hoogtepunt gemakkelijk terug wanneer het jou uitkomt. We helpen je graag met het instellen van deze service. Continu vermaak, speciaal voor jou als zzp’er.

Met z’n allen

Maak herinneringen met collega’s of vermaak jouw bezoekers of gasten met sportuitzendingen. Juich bijvoorbeeld in de sportkantine of in jouw horecaonderneming voor jouw favoriete club. Kies voor KPN Zakelijk TV in combinatie met ESPN Compleet of Ziggo Sport Totaal voor het beste wat de sportwereld te bieden heeft, van a(tletiek) tot z(wemmen).

 

 

 

 

“Het proces is soepel ingericht door de samenwerking met Guide IT.”

 Lees hier hoe wij zakelijk tv bij Zorggroep Charim hebben ingericht.

Zorggroep Charim en Guide IT

Guide-IT kijkt graag met je mee

Voor grote kantoren en de zzp’ers thuis is zakelijke televisie beschikbaar. Door de ruime opties zoals eigen narrowcasting en ruime kanaalkeuze is er altijd relevante informatie weer te geven. Zakelijk tv is nu ook beschikbaar via wifi. Heb je interesse in KPN Zakelijk TV of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Als KPN Excellence Partner zorgen wij dat alles voor jouw kantoor wordt geregeld. Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

admin-ajax

U kunt ons altijd bellen! 030 303 7000