ZAKELIJKE MOBIELE TELEFONIE

Bereikbaarheid zonder beperkingen met zakelijke mobiele telefonie

Onbeperkt zakelijk mobiel is makkelijker dan ooit!

Verbeterde bereikbaarheid

Door de inzet van mobiele telefonie bent u niet langer afhankelijk van een vaste locatie. U en uw medewerkers zijn simpelweg overal bereikbaar. Handig voor organisaties waar medewerkers veelal niet achter hun bureau terug te vinden zijn of waar flexibel werken wordt ingevoerd. Door de mobiele bereikbaarheid onder medewerkers te vergroten, verbetert u eenvoudig de bereikbaarheid van uw organisatie.

Effectiever werken

De flexibiliteit van de mobiele telefoon maakt (samen)werken veel effectiever. Samenwerken verloopt sneller en productiever. Uw collega’s zijn namelijk overal bereikbaar. Naast bellen wordt de mobiele telefoon tegenwoordig voor talloze andere zakelijke taken ingezet. Smartphones en slimme zakelijke apps maken het mogelijk om onderweg specifieke taken uit te voeren, zoals het invoeren van orders, het registreren van zorguren of het bijwerken van de laatste mail.

iphone mockup
Sterker klantcontact

Klanten verwachten steeds vaker dat u continu bereikbaar bent en snel kunt reageren; ook als u onderweg bent, tussen afspraken door en wellicht in de avonduren. Gaat u daar niet in mee, dan kan dat vervelende gevolgen hebben voor uw klanttevredenheid. Met de zakelijke mobiele abonnement hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Het stelt u in staat snel invulling te geven aan de vraag van de klant, waarmee u uw dienstverlening flink versterkt.

Integratie met cloudtelefonie

Mobiele telefonie kan eenvoudig worden geïntegreerd binnen één totale VoIP-oplossing. Dit heet ook wel vast-mobielintegratie. Hiermee verloopt het vaste én mobiele telefoonverkeer via dezelfde telefooncentrale in de cloud. De vaste telefoon doorschakelen naar mobiel wordt nog eenvoudiger. De oplossing is bovendien simpel op maat in te regelen, zodat u altijd over de juiste zakelijke vaste en mobiele abonnementen beschikt.

"Guide-IT Wendbaar in een snel veranderende omgeving"

Maximale mobiliteit met KPN EEN

Wilt u ook zeker weten dat u het optimale haalt uit uw zakelijk mobiele abonnement? Kies dan voor zakelijk mobiel bellen via KPN, als onderdeel van KPN EEN. U profiteert hierbij van mobiele telefonie via het hoogwaardige KPN-netwerk, zodat u altijd optimaal bereikbaar bent. Bovendien kunt u uw vaste en mobiele telefonie heel eenvoudig integreren. Zo profiteert u van een bijzonder effectieve totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie.

Guide-IT maakt het voor u mogelijk

Bent u benieuwd naar de specifieke voordelen van KPN EEN voor úw organisatie? Neem dan contact op met onze specialisten. Als KPN Business Partner verzekeren we u van deskundig advies en oplossingen op maat, waarbij we u en uw organisatie centraal stellen. Zo weet u zeker dat u direct beschikt over de juiste oplossing.