Netwerk

 

Mobile Device Management

Mobiel werken heb je als bedrijf niet van de een op de andere dag goed geregeld. Ook veilig mobiel werken is een belangrijk punt. Eén van de oplossingen die veilig mobiel werken mogelijk maken is Mobile Device Management (MDM) van KPN.  Guide-IT biedt hiervoor verschillende mogelijkheden.

Mobile Device Manager
Hoe houdt u controle op het gebruik als uw medewerkers smartphones en tablets ook privé gebruiken? Hoe garandeert u de veiligheid van uw bedrijfsgegevens? Met de Mobile Device Manager van KPN houdt u grip en controle terwijl uw medewerkers de vrijheid krijgen hun devices ook privé te gebruiken.

Aan de slag
Met de Mobile Device Manager kunt u eenvoudig en snel aan de slag. U hoeft niet zelf te investeren in hardware of software, maar u krijgt toegang tot alle mogelijkheden voor een vast bedrag per maand per mobiel toestel. Via één centrale portal kunt u al uw mobiele toestellen beveiligen en op afstand beheren. U kunt uw toestellen bijvoorbeeld via de portal voorzien van de juiste instellingen en u kunt back-ups maken van de informatie op de toestellen. Via rapportages houdt u zicht op het gebruik. Mobile Device Manager Pro hebt u voor € 3,- per toestel /mnd.

Managed Mobile Workspace
Met Managed Mobile Workspace van KPN kiest u voor uw eigen samengestelde pakket met modules. Het beheer kunt u met Managed Mobile Workspace grotendeels zelf uitvoeren en integreren met uw bestaande ICT-omgeving, bijvoorbeeld via een Active Directory koppeling. Guide-IT verzorgt voor u de totale implementatie en oplevering. Daarbij krijgt u volledige ondersteuning in uw ICT-beheerorganisatie om uw dienstverlening richting eindgebruikers optimaal te laten verlopen. Managed Mobile Workspace wordt op maat voor u gemaakt.

Meer over telefonie

tele

U kunt ons altijd bellen! 030 303 7000