ZAKELIJKE VASTE TELEFONIE

Zakelijk Hosted Telefonie

Op deze manier versterkt vaste telefonie uw dienstverlening:

Verbeterd Klantcontact

Door de inzet van mobiele telefonie bent u niet langer afhankelijk van een vaste locatie. U en uw medewerkers zijn simpelweg overal bereikbaar. Handig voor organisaties waar medewerkers veelal niet achter hun bureau terug te vinden zijn of waar flexibel werken wordt ingevoerd. Door de mobiele bereikbaarheid onder medewerkers te vergroten, verbetert u eenvoudig de bereikbaarheid van uw organisatie.

Sterke Indoor Dekking

Bij hosted telefonie maakt u gebruik van de vaste verbinding op kantoor. Vaste lijnen bieden een gegarandeerd sterke inpandige dekking. Dat komt omdat storingsfactoren, zoals betonnen muren of isolatie, geen invloed hebben op de verbinding. De betrouwbaarheid van deze verbinding draagt flink bij aan de bereikbaarheid van uw collega’s. Ideaal voor organisaties waarin telefonische bereikbaarheid een cruciaal onderdeel is van de dienstverlening.

Zakelijke telefoon
Bellen via internet (Cloud)

Ook is vaste telefonie via de cloud beschikbaar. Dit wordt ook wel hosted telefonie of cloudtelefonie genoemd. Bellen via internet, ook wel bekend als VoIP-telefonie, maakt het ook mogelijk om koppelingen te maken met het crm-systeem. Zodat direct alle klantinformatie getoond wordt bij inkomende gesprekken. Klanten kunnen dan nog sneller geholpen worden. VoIP-telefonie levert vaak ook financiële voordelen op.

Gemak van één oplossing

Moderne telefonieoplossingen, zoals hosted telefonie, bieden u veel interessante mogelijkheden. Zo is het geen probleem om uw vaste en mobiele telefonie te integreren tot één oplossing. Ook past u eenvoudig het aantal gebruikers en functionaliteiten aan via de overzichtelijke beheeromgeving. Complex technisch beheer of ingewikkelde installatie komt te vervallen. Met deze moderne cloudoplossing bent u klaar voor verdere groei van uw organisatie.

Alle oplossingen op het gebied van Zakelijke Telefonie door Guide-IT

 

ic-telefonie

Zakelijke Telefonie

 

ic-telefonie

Zakelijke Mobiele Telefonie

 

ic-kpn-een

Mobile Device Management

 

 

ic-netwerk

Netwerk

 

ic-cloud

Cloud

 

ic-kpn-een

KPN ÉÉN

 

 

Slimmer communiceren met KPN EEN

Wilt u ook meer voordeel halen uit uw vaste telefonie? Kies dan voor de betrouwbare oplossingen van KPN EEN. U ervaart het gemak van de vertrouwde vaste lijn, maar dan op een toekomstbestendige en flexibele manier. Bovendien kunt u uw KPN EEN-pakket helemaal naar eigen wens samenstellen. Dit natuurlijk inclusief met een abonnement voor uw vaste telefonie. Zo beschikt u al snel over een complete oplossing waarmee u uw telefonie in lijn brengt met uw zakelijke praktijk.

kpn een dobbelsteen

KPN EEN in combinatie met SIP trunk

KPN EEN is ook mogelijk met behoud van uw huidige telefooncentrale. Via SIP trunking wordt de vaste telefooncentrale op uw kantoor aangesloten via een VoIP-Gateway op het telefonienetwerk. Daarmee is het een ideale en kostenefficiënte oplossing om gebruik te maken van VoIP-telefonie zonder uw bestaande infrastructuur te vervangen.

Samen naar het beste resultaat

Wilt u meer weten over de specifieke voordelen van KPN EEN voor uw organisatie? Neem dan contact op met onze specialisten. Als KPN Business Partner verzekeren we u van de beste oplossing voor uw organisatie. We bieden niet alleen advies op maat, maar ontzorgen u ook tijdens iedere andere fase van de lifecycle. Ideaal, want zo hoeft u zich zelf niet bezig te houden met deze vaak complexe en tijdrovende zaken. Bovendien weet u zeker dat uw IT altijd perfect aansluit bij uw processen én altijd functioneel en veilig is. Zo versterkt u heel eenvoudig uw dienstverlening.

tele

U kunt ons altijd bellen! 030 303 7000