Zorgeloos en veilig werken: zo regelt Guide-IT jouw cybersecurity

Cybersecurity as a service

De beveiliging van jouw IT-diensten is voor ieder bedrijf van groot belang. Maar weet je zeker dat alles goed wordt gemonitord? En is jouw data wel zo goed beveiligd tegen een cyberaanval? Maak je geen zorgen: kies voor cybersecurity as a service (CSaaS) met Connectwise, uitgevoerd door Guide-IT. Wij leggen graag uit hoe dit in z’n werk gaat en welke voordelen dit biedt.

Samen tot een plan komen

Voordat we kunnen beginnen met de service is het goed om te weten wat je nodig hebt. Tijdens een intake bespreken we wat jouw wens voor de cybersecurity is. Wil je enkel het monitoren uitbesteden of dit juist zelf blijven doen? Besteed je de gehele beveiligingsvraag liever uit of werk je er zelf liever ook nog aan mee? Onze experts lopen al jouw wensen en onze mogelijkheden door en zetten de eerste oplossingen voor jou op een rij.

Advies op maat

Afhankelijk van onze eerste intake kan het dan zijn dat we bij jullie op locatie langskomen. Dit kan zijn omdat er meer inzicht nodig is, bijvoorbeeld in de diverse IT-systemen. Na dit bezoek ontvang je op basis van alle verzamelde informatie een goed, passend en vooral overzichtelijk advies op maat. Welke onderdelen worden voortaan gemonitord en welke services en acties mag je van ons verwachten? We zetten het helder voor je uiteen.

Verrijking van de kennis

Om volledig voorbereid aan de slag te gaan met de nieuwe systemen die wij implementeren is het nodig om te laten weten hoe deze werken. Iedereen binnen het bedrijf die met de monitoring te maken krijgt, voorzien wij van de benodigde training en informatie. Zonder problemen kunnen jij en je collega’s nadat alle systemen draaien meteen de opgedane kennis in de praktijk brengen.

Klaar voor de uitvoering

Ben je akkoord met het advies en plan van aanpak? Op basis van jullie dienstverlening en huidige werkprocessen gaan wij aan de slag met de uitvoering en implementatie. Hierbij kun je rekenen op onze expertise en flexibiliteit: als er een migratie of installatie nodig is buiten kantoortijden, dan plannen we dat zo in. Uiteraard brengen we helder in kaart wat er ook van jullie verwacht wordt en wanneer.

Geen zorgen, behalve nazorg

Het instellen en uitleggen van de gekozen Connectwise-diensten stopt niet bij de opstart en optionele training. Onze experts controleren of echt alle systemen goed zijn ingesteld en of er aan jouw kant nog vragen zijn. Zijn er op het moment geen vragen? Geen probleem ‒ je kunt onze experts altijd bereiken.

Jouw IT-beveiliging blijft uiteraard na implementatie onze focus, zodat jij je kunt richten op de andere belangrijke zaken van het bedrijf. Van begin tot eind kun je rekenen op Guide-IT. Dit is het stukje nazorg dat wij jou bieden.

Kom in gesprek met Guide-IT

Benieuwd naar de cybersecuritymogelijkheden van Guide-IT of de opties van Connectwise, of heb je een andere vraag? Onze deur staat altijd voor jou open. Bel naar 030-303 70 00 of stuur een bericht via de website.