Colocation-datacenters KPN verder onder nieuwe naam: NLDCNLDC is de nieuwe naam voor de colocation dienstverlening van KPN. Zoals eerder bekendgemaakt, gaan zes datacenters die specifiek colocation-diensten aanbieden, verder in deze nieuwe onderneming. Daarmee heeft NLDC (www.nl-dc.com) een eigen identiteit gekregen binnen het KPN-concern, waardoor nog beter kan worden ingespeeld op de groeikansen in de markt voor colocation, waarbij ‘carrier en cloud neutraal’ voor klanten belangrijke beslissingscriteria zijn.

NLDC positioneert zich nadrukkelijk als een Nederlands datacenter bedrijf dat wil uitgroeien tot de beste datacenter leverancier in colocation. Dat wil NLDC bereiken door klanten te bedienen met gebruiksvriendelijke procedures voor een prettige, betrouwbare en bovenal veilige klantbeleving

Met de nieuwe naam kan nog beter worden ingespeeld op de behoefte van deze doelgroep, door een betrouwbare, schaalbare en flexibele datacenter-omgeving te leveren. De energie-efficiënte datacenters van NLDC in Aalsmeer, Almere, Eindhoven, Groningen, Oude Meer (Schiphol) en Rotterdam zijn carrier en cloud neutraal en bieden optimale toegang tot nationale en internationale telecommunicatie- en datanetwerken van alle carriers.

Bestaande colocatie-klanten van Guide-IT kunnen blijven rekenen op de vertrouwde dienstverlening van KPN. Daarnaast investeert NLDC in nieuwe mogelijkheden voor connectiviteit en toegang tot clouddiensten waardoor klanten ook in de toekomst verzekerd blijven van optimale datacenter-oplossingen. Indien er voor klanten iets veranderd worden ze daarover persoonlijk geïnformeerd.

Voor meer informatie of een bezoek aan een van de datacenters neem contact op met Guide-IT 030-3037000 of sales@guide.nl