Dienstverlening op basis van duidelijkheid en transparantie – zo doen we dat

Bellende vrouw

 

Overstappen op nieuwe of extra telecomdiensten moet voor jou als klant zo duidelijk mogelijk zijn. Dit is gewaarborgd in de European Electronic Communications Code (EECC). Deze Europese richtlijn is dan ook een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. En dat biedt jou veel voordeel. We praten je graag even bij en lichten de voordelen voor je uit.

 

Dienstverlening zonder addertjes onder het gras

Als partner willen we graag dat jouw telecom goed geregeld is. Onze dienstverlening maken we graag zo transparant mogelijk, zodat je nog meer gemak bij ons ervaart. Na het salesgesprek ontvang je van ons altijd een schriftelijke aanbieding. Pas nadat je schriftelijk akkoord hebt gegeven op deze berichtgeving is de overeenkomst van kracht. En sluit je een nieuwe contract af, of verleng je een bestaand? Dan ontvang je dat contract natuurlijk ook schriftelijk van ons.

 

De garantie van nummerbehoud bij de overstap

Voor het porteren van je bestaande telefoonnummers naar een nieuwe telefonieoplossing vragen we je om schriftelijke toestemming. Dit is bijvoorbeeld het geval als je overstapt van een andere aanbieder naar Guide-IT als jouw telecompartner. Pas als we jouw schriftelijke toestemming hebben, porteren we je vaste en mobiele nummers. Zo beschik jij met je nieuwe oplossing gegarandeerd over de nummers die je kent en al gebruikt.

 

Guide-IT houdt je wendbaar in een veranderende omgeving

De juiste telecomoplossingen zijn belangrijk om bereikbaar te blijven voor klanten en collega’s. De juiste expertise is natuurlijk belangrijk, maar wij gaan graag een stapje verder. Het vinden van de juiste oplossing begint immers bij vertrouwen en een persoonlijke benadering. Daarom denken wij vanuit jouw belevingswereld, en niet vanuit het product. We kijken met je mee en voorzien je van oplossingen waarmee je organisatie ook morgen sterk staat. Samen maken we het mogelijk.      

 

Wat je van ons mag verwachten:

 

  • Advies en oplossingen op maat die passen bij jouw organisatie, dienstverlening en zakelijke koers
  • Ondersteuning van advies tot support, omdat we altijd met je meedenken
  • Een maximale bereikbaarheid van jouw organisatie door toekomstbestendige en gebruiksvriendelijke oplossingen en diensten
  • Zekerheid en zorgeloosheid door persoonlijke aandacht gecombineerd met passie voor ons vak

 

Meer weten?

Duidelijkheid ‒ daar houden we van bij Guide-IT. Dat geldt natuurlijk ook als je nog vragen hebt over onze dienstverlening en natuurlijk ook over onze telecomdiensten. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk en zetten al je telecomvraagstukken om in kansen.