Eén gebruiksvriendelijk klantportaal voor al je Guide-IT-tickets

ticket klantportaal guide-IT

Jouw zakelijke leven zo makkelijk mogelijk maken ‒ dat is waar we het voor doen. Dat geldt ook voor je tickets aan onze organisatie. Denk aan je bestellingen, offertes, meldingen en vragen. Via Guide-IT regel je dit gewoon vanuit één ticketportaal voor jou als klant. We vertellen je graag meer over deze handige service voor jou als Guide-IT-klant.

Eén systeem voor al je tickets

Een systeem voor je bestellingen en offertes, een ander voor support en weer een ander voor meldingen; echt lekker werkt dat niet. Het is simpelweg verwarrend, omslachtig en allesbehalve gebruiksvriendelijk. Bij ons doe je dat gewoon via één ticketportaal. Even inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord, en binnen enkele klikken maak en verstuur je een ticket.

Functionaliteit op maat

De portal is bedoeld om het contact tussen jouw organisatie en de onze te vereenvoudigen. Het is dus geen dienst die je bij ons afneemt, maar een handige service die we onze klanten bieden. Een aantal zaken kunnen we echter op maat voor je inregelen, zoals hardwarebestellingen. Bestel je bijvoorbeeld regelmatig nieuwe werkplekonderdelen? Dan zorgen wij voor een custom optie waarmee je dit makkelijker doet vanuit je eigen omgeving. Dat werkt wel zo makkelijk én je bespaart veel tijd en moeite.

We hebben hem zelf ook  

Wist je dat we aan onze kant ook gebruikmaken van de portal? We gebruiken hem om je offertes en persoonlijke aanbiedingen te sturen, die je vervolgens per e-mail ontvangt. Je kunt de offertes downloaden, maar ook inzien via de meegestuurde link in de e-mail. Kies je voor het laatste, dan kun je de offerte online ondertekenen. Ook kun je online vragen over de offerte stellen. Na ondertekening komt deze meteen bij de juiste afdelingen terecht. Gemak voor iedereen.

Gemak dient de mens

De portal is een mooi voorbeeld van hoe we jouw klantervaring bij Guide-IT willen versterken. Jij verstuurt sneller je tickets vanuit één omgeving, waarna die aan onze kant direct bij de juiste afdeling terechtkomen. Dat biedt veel gebruiksgemak en richt het ticketproces efficiënter en overzichtelijker in. Zie het als een stukje gemak dat we onze klanten graag willen bieden.

Vraag nu je inlog aan

Vraag vandaag nog je inlog aan voor de portal. Dan zorgen wij dat je er snel toegang toe hebt. Uiteraard staan we klaar voor al je vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie.