Ervaar het gemak van een beheerd netwerk met LAAS

LAAS

Je bedrijfsnetwerk speelt een grote rol in je productiviteit en bereikbaarheid. Een up-to-date netwerk zorgt ervoor dat aangesloten apparaten zoals laptops, smartphones en printers goed met elkaar kunnen samenwerken. Via LAN-as-a-Service (LAAS) hoef je het beheer ervan niet zelf meer uit te voeren. Dat doen wij voor je. Alles over de voordelen:

 

Wat houdt LAAS in?

Netwerkbeheer is niet een van de meest makkelijke IT-werkzaamheden. Want waar begin je, waar moet je op letten en hoe weet je of je beheer volledig is? Niet iedere organisatie beschikt over die kennis. En daarnaast: netwerkbeheer kost tijd die je liever aan andere zaken besteedt. LAAS is dan wat je zoekt. Hiermee worden alle werkzaamheden voor je uitgevoerd. Denk aan zaken als configuratie, installatie, beheer, beveiliging en support.

 

Waarom is dat handig?

Met LAAS maak je een einde aan tijdrovend en ingewikkeld onderhoud. Dat bespaart niet alleen een hoop tijd, maar levert ook veel gemak op. Netwerkonderdelen zoals je wifi-access points, UTP-aansluitingen, routers, switches en configuraties houden we up-to-date en daardoor functioneel. Je hoeft onderhoud niet meer zelf in te plannen en hoeft je geen zorgen meer te maken dat je iets over het hoofd hebt gezien. Vanzelfsprekend zorgen we er ook voor dat je bedrijfsnetwerk professioneel is beveiligd, zodat je ook aan dit belangrijke vraagstuk tot een goed einde brengt.

 

Wat zijn concreet de voordelen van LAAS?

Kies je voor LAAS, dan weet je dat je lokale netwerk, bekabeld of draadloos, altijd in uitstekende conditie is en blijft. Je collega’s werken zorgeloos productief en bereikbaar door, waardoor de kwaliteit van je dienstverlening gewaarborgd is. Krachtige beveiliging zoals firewalls en monitoring op afstand houden je data veilig. Daardoor houd je ongewenste mee kijkers buiten de deur en breng je je security in lijn met de GDPR. Bovendien voorkom je onverwacht hoge kosten als gevolg van achterstallig onderhoud. Met LAAS profiteer je dus van alle lusten, terwijl alle lasten achterwege blijven. Ideaal, nietwaar?

 

Beschikbaar tegen vaste maandelijkse kosten

LAAS is beschikbaar tegen vaste maandelijkse tarieven. In dat bedrag zijn alle beheerderskosten inbegrepen. Je hebt daardoor altijd zicht op je kosten en krijgt nooit meer te maken met onverwachte kosten. Het maakt van LAAS ook kostentechnisch een interessante keuze.

 

Alle voordelen van LAAS op een rijtje:
  1. Altijd productief dankzij up-to-date bedrijfsnetwerk
  2. Tijdsbesparing door uitbesteed beheer
  3. Gebruiksgemak doordat investeren in eigen kennis vervalt
  4. Sterk beveiligd dankzij professionele security
  5. Administratief overzicht dankzij vaste maandelijkse kosten

 

Meer weten?

Wil jij ook lekker door kunnen werken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je netwerk wel up-to-date is? Wij regelen het voor je, maatgericht en met toonaangevende oplossingen. Zo richt jij je organisatie wendbaarder en toekomstgerichter in. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat.