Guide-IT trotse KPN Health Certified Partner

KPN Health Certified Partner

Als er één sector is waarbij IT een cruciale rol speelt in de dienstverlening, dan is het wel de zorg. Daarom zijn we erg trots om te kunnen delen dat wij per 1 januari KPN Health Certified Partner zijn. Als zorgverlener ben je bij ons aan het juiste adres om grip te krijgen én houden op jouw digitale zorg. Dat doen we met slimme oplossingen die specifiek voor jouw organisatie zijn ontwikkeld. 

Samen met Guide-IT als KPN Health Certified Partner voor de beste zorg

We geloven dat digitale oplossingen een belangrijke rol spelen in het kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar én toegankelijk houden van de zorg. Als één van de exclusieve geselecteerde KPN Health Certified Partners in Nederland profiteer je bij Guide-IT van oplossingen die gericht zijn op jouw werkveld. Je praat met mensen die weten wat er bij jou speelt, en wat voor jouw dienstverlening belangrijk is. Dat werkt wel zo prettig.

Digitale transformatie zet door

De oplossingen van KPN Health zijn gericht op ziekenhuizen en klinieken, eerstelijnszorgverleners, verpleeghuizen en thuiszorginstellingen. Stuk voor stuk organisaties waar het leveren van zorg centraal staat. En waarbij je geen zorgen wilt hebben over je IT. Oplossingen moeten gebruiksvriendelijk, veilig én betrouwbaar zijn.

Zo maken we het mogelijk

Wat je doelstellingen ook zijn ‒ of je nu medewerkers slimmer wilt inzetten, je wendbaarheid wilt vergroten of de patiënt centraler wilt stellen ‒, de oplossingen van KPN Health maken het mogelijk. Zet de volgende stap in digitalisering. Hoe minder tijd je aan administratie besteedt en hoe gestroomlijnder processen zijn, hoe meer tijd je kunt besteden aan hoogwaardige zorg.

Een greep uit onze digitale zorgdiensten:

  • ZorgCloud: Werk samen in een beveiligde omgeving met zorginstellingen, zorgprofessionals, patiënten en ICT-leveranciers.
  • ZorgVrij: De juiste combinatie van zorgdomotica met vaste en mobiele alarmering, slimme sensoren, cameratoezicht en leefcirkels.
  • ZorgMesseger: Veilig e-mailen, chatten en videobellen met een computer, tablet of smartphone voor zorgverleners en cliënten.
  • Health Exchange: Koppel en ontsluit informatie uit het EPD en applicatielandschap met andere zorgnetwerken. Voor zorg waarin de patiënt centraal staat.

Ook doorpakken met digitale zorg?

Als KPN Excellence Partner en nu ook KPN Health Certified Partner ben je bij ons aan het juiste adres voor al jouw IT-vraagstukken. Neem contact op met de specialisten van Guide-IT. Wij zorgen voor jouw IT, zodat jij de beste zorg aan anderen kunt leveren.