Hoofdprijs van de KPN Colocation Game Incentive

KPN

Afgelopen dinsdag 27 oktober heeft de feestelijke uitreiking plaats gevonden van de hoofdprijs naar aanleiding van de KPN Colocation Game Sales Incentive bij Platina Excellence Partner Guide IT. 

Gedurende de actie periode van 1 juni tot en met 30 september 2016 konden Business Partners de uitdaging aan gaan om in aanmerking te komen voor fantastische prijzen van de KPN Colocation Game Sales Incentive, waaronder de hoofdprijs: een geheel verzorgd VIP Weekend Madrid voor 2 personen. Platina Excellence Partner Guide IT heeft de hoofdprijs in de wacht gesleept door zoveel mogelijk KPN Housing te verkopen gedurende de actie periode. 

Paul Driessen, Product Manager KPN Datacenters & Colocation, heeft de hoofdprijs, in de vorm van een VIP Weekend Madrid cheque, overhandigd aan Harro de Vries, Sales Manager en Managing Partner van Guide IT. ‘’Het is een zeer uitmuntende prestatie hoe Guide IT in staat is geweest om KPN Housing trajecten te converteren in sales orders, mijn complimenten hoe Guide IT zo actief de verbreding heeft opgezocht binnen het KPN ICT domein’’, aldus Paul Driessen. 

‘’hoe wij vanuit Guide IT in staat zijn geweest om meerdere en grote klanten te converteren met KPN Housing en welk advies wij richting andere partners zouden willen geven om ook succesvol te zijn in de verkoop van KPN Housing? Het begint uiteraard bij deskundig advies van het KPN ICT Portfolio op basis van de behoefte en de wensen van onze klanten. Indien de klant behoefte heeft aan een housing oplossing, nodigen wij onze klanten uit om een bezoek te brengen aan 1 van de KPN Datacenters. Zodoende kan de klant zelf ervaren en met eigen ogen zien waar z’n housing op een veilige en betrouwbare manier wordt ondergebracht. Wij merken dat de klanten zeer enthousiast zijn nadat ze het professionele KPN Datacenter hebben bewonderd. Op basis van het enthousiasme van de klanten, bewandelen we uitgebreid de sales cycle om tot een passende housing oplossing en offerte te komen, waarbij wij ondersteuning vragen  van een KPN Partner Adviseur en een KPN Datacenter Consultant. Deze constructieve aanpak leidt bijna altijd tot een beslissing van de klant om over te stappen op KPN Housing. Uiteraard houden wij de oplevering van KPN Housing nauwlettend in de gaten en zodra KPN Housing is opgeleverd,  bezoeken wij samen met de klant het KPN Datacenter zodat de klant exact kan zien waar z’n housing is ondergebracht in het datacenter. Mijn advies aan andere partners om succesvol te zijn in de verkoop van KPN Housing/Colocation is: de klant begeleiden en adviseren gedurende alle onderdelen van de sales cycle. Advies, bezoeken van 1 van de KPN Datacenters, KPN betrekken in offerte traject en een gedegen follow up bij oplevering van de KPN Housing oplossing staan hierin centraal’’, aldus Harro de Vries, Sales Manager en Managing Partner Guide IT. 

‘’Vanuit KPN Business Partner Organisatie, wil ik graag Guide IT van harte feliciteren met de hoofdprijs van de KPN Colocation Game Incentive én natuurlijk alvast veel plezier wensen tijdens het verzorgd VIP Weekend Madrid! Via deze weg de oproep aan alle business partners om de verbreding op te zoeken binnen het KPN ICT domein, ook met het oog op de KPN Strategie 2016; groei in new business en het bewerkstelligen van een footprint binnen het KPN ICT Portfolio om zodoende de verbreding op te zoeken en de klant totaal te ontzorgen op het gebied van mobiel, vast én ict. Om de kennis op het ICT vlak te verrijken is mijn advies om nog dit jaar deel te nemen aan de ict-module van de KPN Business Partner Academy zodat je vanaf 1 januari 2016 bent gecertificeerd om het verschil te maken binnen het KPN ICT Portfolio  ’’, aldus René Schenk – Directeur KPN Business Partner Organisatie.