Jouw netwerk 24×7 beveiligen zónder dat het je tijd kost – Guide-IT maakt het mogelijk

Netwerk beveiligen

 

Je wilt je netwerk natuurlijk dag en nacht beveiligen tegen cyberdreigingen. Maar ja, dat kost veel tijd, geld en focus. En jij richt je immers liever op je kernactiviteiten. Hoe pak je zoiets nou slim aan? Guide-IT biedt antwoord. Wij scannen jouw netwerk namelijk 24x7 op cyberdreigingen. Je netwerk blijft sterk beveiligd tegen risico’s, zonder dat je daar omkijken naar hebt. Dat zit als volgt:

 

Security op basis van hoge standaarden

Ransomware, malware, phishing en spoofing; de lijst met cyberdreigingen wordt steeds langer, de dreigingen zélf steeds ingewikkelder. Hoe prettig is het dan als je netwerkbeveiliging kunt uitbesteden, zonder dat daar een fors prijskaartje aan hangt? Met ons Managed Security Operations Center heb je je eigen team securityprofessionals op afstand. Je netwerk wordt dag en nacht door hen gescand. Met up-to-date en gecertificeerde expertise en tegen vaste maandelijkse kosten. Handig, toch?

 

24x7 bewaking van je IT-omgeving

Wist je dat ieder bedrijfsnetwerk vroeger of later zal worden aangevallen? Vaak wordt niet iedere aanval tijdig herkend. Die zorgen wil je niet hebben en dat hoeft ook niet. Mogelijke dreigingen op je netwerk worden door ons direct herkend, gemeld en optioneel onschadelijk gemaakt. Op basis van de gebeurtenissen adviseren we hoe je je security verder kunt aanscherpen. Guide-IT maakt het je makkelijk, zodat jij je kunt focussen op je kernprocessen.

 

Zicht op alle activiteiten op je netwerk

Welke verdachte bewegingen vonden er plaats op je netwerk? Via welke ingangen kwamen ze binnen, en vanuit welke bron zijn ze afkomstig? Deze informatie is altijd inzichtelijk voor je via overzichtelijke rapportages. Daardoor beschik je over handige stuurinformatie waarmee jij je security nog sterker inricht. Vanzelfsprekend ondersteunt Guide-IT je aanvullend met securityoplossingen op maat.

 

Security volgens het (wet)boekje

Informatie zoals klantgegevens moet gewoon goed beveiligd zijn. Dat vind je natuurlijk logisch, 

maar het is ook wettelijk verplicht. Ook op dat gebied wordt het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. 

Je profiteert niet alleen van krachtige securitymaatregelen; ook ontvang je rapportages met logs van die maatregelen. Daarmee toon je eenvoudig aan dat je serieus werk maakt van je security. Je werkt zo bovendien in lijn met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), de wetgeving rondom dataverwerking en privacybescherming.

 

Spendeer nooit meer te veel tijd of geld

Security in eigen beheer houden kost ontzettend veel tijd. En dat niet alleen; het vraagt ook om steeds meer kennis. Aan investeren in interne kennis hangt vaak een fors prijskaartje. Door je security uit te besteden aan Guide-IT is dat niet nodig. Je betaalt iedere maand een vast bedrag, waardoor je geen investeringen vooraf meer hebt en tijd bespaart. Slim én efficiënt.

 

Guide-IT houdt je weerbaar

Een netwerk beveiligen is ingewikkeld, maar dat hoeft niet jouw probleem te zijn. Besteed het aan ons uit, en wij regelen het voor je. Tegen vaste maandelijkse kosten, dus zonder grote investeringen vooraf. Neem contact met ons op voor advies op maat en wij gaan voor je aan de slag.