Ongestoord bereikbaar en productief met Network-as-a-Service

network as a service

Hoe up-to-date is uw netwerk eigenlijk? Om zorgeloos te werken is een snel en veilig netwerk essentieel. Het zelf beheren van uw netwerk kan echter een aardige kluif zijn. Met Network-as-a-Service van Guide-IT lost u dat probleem eenvoudig op; wij beheren hierbij uw gehele netwerk, zonder dat het u tijd of moeite kost. We vertellen u graag hoe u hiervan profiteert.

 

Waarom is een up-to-date netwerk zo belangrijk?

Bij veel bedrijven neemt de belasting op het bedrijfsnetwerk toe. Dat komt doordat er steeds meer digitaal wordt gewerkt. De thuiswerkplekken zorgen ervoor dat de databelasting op het netwerk toeneemt. Als uw netwerk dat niet aan kan, kan dat leiden tot storingen. U kunt dan te maken krijgen met improductiviteit en onnodige kosten. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Daarom is het belangrijk dat u uw netwerk up-to-date houdt.

 

Netwerkbeheer steeds complexer

Ondertussen treedt er nog een ander probleem op: het zelf beheren van uw netwerk is lang niet altijd meer zo makkelijk. Weet u hoeveel data er eigenlijk over uw netwerk gaat? En als die belasting groeit, waar moet u dan op letten? En welke tools zijn er om het netwerk up-to-date te houden? Dat zelf uitzoeken en regelen kost steeds meer tijd, en tijd is geld. Om die reden kiezen steeds meer organisaties om het beheer van het bedrijfsnetwerk uit te besteden; Netwerk-as-a-Service.

 

 

Zo maakt Netwerk-as-a-Service het u makkelijker

Kiest u voor Netwerk-as-a-Service, dan kiest u voor zekerheid en betrouwbaarheid van uw netwerk. Op afstand wordt uw netwerk continu gemonitord en geüpdatet. Eventuele kwetsbaarheden ‒ bijvoorbeeld op het gebied van capaciteit of security ‒ worden tijdig herkend en preventief opgelost. En dat allemaal zonder dat u daar zelf tijd of energie in hoeft te steken. In plaats daarvan beschikt u over een professioneel onderhouden netwerk, waarmee u ook morgen zorgeloos aan het werk blijft.

 

Einde aan hoge kosten

Netwerk-as-a-Service laat u niet alleen veel tijd, maar ook veel kosten besparen. U hoeft uw netwerk bijvoorbeeld niet zelf meer te bouwen, beheren en onderhouden. Ook het aantrekken van eigen medewerkers met de juiste kennis is niet langer nodig. In plaats daarvan betaalt u een vast bedrag per maand, waarin alle werkzaamheden zijn inbegrepen. U bespaart dus ook nog eens op uw kosten

 

Met Netwerk-as-a-Service van Guide-IT profiteert u van:

  1. Ononderbroken productiviteit door proactieve monitoring
  2. Tijdsbesparing door uitbesteden van beheertaken
  3. 24x7 veilig aan de slag dankzij professionele netwerkbeveiliging
  4. Einde aan grote investeringen dankzij vaste maandelijkse tarieven
  5. Meer focus op uw kernactiviteiten

 

Meer weten?

Wilt u ook kunnen profiteren van alle beheer- en kostenvoordelen die Netwerk-as-a-Service u kan bieden? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat u zich om uw netwerk geen zorgen meer hoeft te maken. U en uw collega’s werken zonder onderbrekingen en met de wetenschap dat uw zakelijke apps en data altijd beschikbaar en veilig zijn. Neem dan nu contact op!