Prettiger werken met een managed werkplek

Managed werkplek

Prettiger werken met een managed werkplek

Voor veel bedrijven loont het om het IT-beheer niet meer zelf uit te voeren. Digitalisering maakt IT steeds complexer, en dus tijdrovender, duurder en gevoeliger voor fouten. Daar zit u zelf vast ook niet op te wachten, toch? Om die reden wordt het uitbesteden van werkplekbeheer populairder. Tegen een vast bedrag per maand profiteert u van professioneel en consequent beheer.

 

Altijd de laatste updates

Managed werkplekken worden op afstand via de cloud beheerd. Dat betekent onder andere dat diensten en oplossingen automatisch worden geüpdatet. Dat maakt een einde aan handmatig en achterstallig beheer. Uw collega’s beschikken altijd over de nieuwste functies en instellingen, waardoor zij veel prettiger en productiever werken. Ideaal voor uw dienstverlening.

 

Professionele beveiliging van uw data

Door digitalisering groeit onze afhankelijkheid van data. Dat maakt data waardevol voor ongewenste meekijkers, wat de noodzaak voor sterke beveiliging ervan vergroot. Ook dat wordt professioneel voor u geregeld via de managed werkplek. Uw apps, tools, data en bestanden worden op basis van hoge standaarden beveiligd, waardoor online dreigingen een stuk minder risicovol zijn. Uw data blijft binnenboord en uw collega’s werken ongestoord verder.

 

Flexibel werken wordt makkelijker

Beheer op afstand vermindert de noodzaak om op kantoor te werken. Uw thuiswerkende collega’s hoeven niet naar kantoor te komen voor een update. Zo beschikken ze altijd over de laatste updates. Dat maakt thuiswerken ‒ bijvoorbeeld met een moderne werkplek ‒ een stuk laagdrempeliger, draagt bij aan een gezonde werk-privébalans en meer werkplezier, en daardoor een hogere productiviteit.

 

Eén aanspreekpunt voor alle verzoeken

Managed werkplekken neemt u af bij één leverancier die al uw werkplekken beheert. Dat is niet alleen handig voor het aanvragen van nieuwe spullen. Ook onderhoud, reparaties en vervanging verlopen stukken eenvoudiger. Zo blijven uw collega’s beschikken over functionele devices op de werkplek, ongeacht waar ze zijn.

 

Kies ook voor gemak

De managed werkplek laat uw collega’s veel prettiger werken, terwijl u zelf veel tijd en geld bespaart. Wilt u dat ook? Neem dan contact met ons op. Onze maatgerichte aanpak zorgt ervoor dat u snel beschikt over toekomstgerichte werkplekken die uw organisatie wendbaar houden.