Uw IT security up-to-date in vijf stappen

it security

Uw security up-to-date in vijf stappen

Hoe weerbaar bent u tegen online dreigingen als malware en ransomware? Up-to-date IT security is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Het kan lastig zijn om te bepalen waar u moet beginnen. En welke vervolgstappen moet u nemen? Door deze vijf stappen in uw achterhoofd te houden, wordt het IT security up-to-date houden van uw security veel eenvoudiger.

 

1. Identificeer uw bestaande IT-omgeving

De eerste stap in dit proces is het in kaart brengen van uw huidige IT-omgeving. Hoe zien de werkplekken eruit? Welke beveiligingsmaatregelen zijn er momenteel? Wat is ervoor nodig om risico’s verder te beperken? Een compleet beeld van alle ins en outs maakt het makkelijker om de juiste vervolgstappen vast te stellen. Het bepalen van uw securityniveau kunnen wij u eventueel uit handen nemen via onze Security Quickscan of een Pentest.

 

2. Bepalen van de juiste oplossingen

Zicht op uw IT-omgeving maakt het makkelijker om kwetsbaarheden te achterhalen. Als u die kent, kunt u daar gerichte acties aan verbinden. Wij kijken daarbij graag met u mee. Dat doen we op basis van uw manier van werken en ontwikkelingen in de markt. Op basis daarvan bieden we advies waarmee u uw IT security naar een toekomstbestendiger niveau brengt.

 

3. Updaten van uw security

Stap drie is het daadwerkelijk toevoegen van nieuwe security aan uw IT-omgeving. Samen met u bepalen we de juiste oplossing. We stellen een planning op voor de installatie en zorgen dat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. U bespaart daardoor een hoop tijd en moeite, terwijl u ondertussen profiteert van hypermoderne en maatgerichte IT security.

 

4. Monitoren van uw IT security

Het updaten van uw security is niet genoeg. Om écht veilig te kunnen werken is het essentieel dat u uw security blijft monitoren. Denk hierbij aan het controleren van netwerkverkeer, het scannen van apps op kwetsbaarheden en het beveiligen van opgeslagen gegevens. Dat kan best tijdrovend zijn, dus ook dit nemen wij u graag uit handen. Wij monitoren uw security 24x7, waardoor u zich helemaal geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van uw IT en uw collega’s.

 

5. Rapporteren en bijsturen

Ook na het updaten van uw security is het belangrijk om de vinger aan de pols te houden. Rapportages maken dat makkelijk. In deze rapportages ziet u hoe uw security is ingeregeld en heeft u inzicht in verkeer en andere ontwikkelingen op uw netwerk. U loopt daardoor nooit meer achter de feiten aan en kunt uw security wendbaar bijsturen als dat nodig is. En het mooie is: ook dat doen wij natuurlijk graag voor u. Zo wordt het up-to-date houden van uw security makkelijker dan ooit.

 

Maak het uzelf niet onnodig moeilijk

Krachtige security is iets waar u zakelijk niet omheen kunt. Wij zorgen ervoor dat u zich niet hoeft bezig te houden met dit ingewikkelde onderwerp. Wilt u ook van dit gemak profiteren? Neem contact met ons op; we regelen het graag voor u.