Verkort de lijnen met je klant via VaMo over 4G van KPN

vamo

Over je bereikbaarheid wil je je geen zorgen hoeven maken, toch? Je wilt snel en helder met je klant kunnen schakelen, waar je je ook bevindt. Hoe je dat bereikt? Ons antwoord: met vast-mobielintegratie (VaMo) over 4G van KPN. Hiermee ervaar je de voordelen van VaMo met de kwaliteit van bellen over 4G. Wij vertellen je graag hoe dit je bereikbaarheid verder versterkt.

 

Wat is VaMo over 4G precies?

VaMo over 4G is vast-mobielintegratie zoals je gewend bent, maar dan in de allerbeste kwaliteit. Je smartphone staat hierbij via 4G-internet in verbinding met je telefooncentrale in de cloud. Voorheen maakte je hiervoor gebruik van de langzamere 3G-verbinding. Met VaMo over 4G behoren vertragingen en kwalitatief mindere verbindingen van 3G tot het verleden.

 

Optimaal gebruik van je telefooncentrale

Bij VaMo over 4G van KPN maak je gebruik van de KPN MijnGesprek-app. Het voordeel van VaMo over 4G is dat de functionaliteiten van deze telefooncentrale op je mobiel nog sneller werken. Je schakelt collega’s en klanten nog sneller door, zonder dat vertraging afbreuk doet aan het contact. Precies wat je nodig hebt om je klantcontact nog slimmer in te regelen.

 

Gesprekken komen sneller tot stand

Met VaMo over 4G krijg je je klant nog sneller te spreken. Dat komt doordat gesprekken veel sneller tot stand komen, dankzij de geringe vertraging die 4G biedt. Je hoeft nooit langer dan enkele seconden te wachten tot de verbinding gemaakt wordt. Je bereikbaarheid en klantcontact krijgen daardoor een flinke boost. Ook dat draagt weer bij aan een sterkere dienstverlening.

 

Bellen in optimale geluidskwaliteit

VaMo over 4G biedt dezelfde helderheid en stabiliteit als je kent van bellen over 4G. Zo is de geluidskwaliteit altijd hoog, waardoor je je gesprekspartner altijd goed kunt verstaan. En de verbindingen zelf? Die zijn uiterst stabiel, zodat je niet bang hoeft te zijn voor verstoringen. Ook dat maakt het contact met je klanten en collega’s een stuk effectiever.

 

Ervaar de kwaliteit van het KPN-netwerk

Het KPN-netwerk behoort al jaren tot de beste van Nederland. Dat betekent dat je altijd profiteert van een up-to-date, stabiel en snel netwerk. Daardoor ben je nog meer verzekerd van een optimale belervaring, en blijven de lijnen tussen jou en je klanten en collega’s kort.

 

Ook je bereikbaarheid versterken?

Met VaMo over 4G van KPN richt je je communicatie nog beter in. Waarom zou je genoegen nemen met minder? Onze specialisten staan dan ook voor je klaar met maatgericht advies en toonaangevende oplossingen. Zo maken we samen jouw organisatie nog wendbaarder. Neem vandaag nog contact met ons op.