ISDN Stopt; KPN biedt betere oplossing

zakelijke telefonie

Op dit moment gebruikt u nog ISDN,een techniek waarbij je via detelefoonlijn tegelijkertijd kunt bellenen internetten. Bij de introductie in 1991was dit heel vernieuwend. Inmiddels gaan we massaal over naar communicatie-oplossingen in de cloud.

Een oplossing voor elke ondernemer

KPN biedt elke ondernemer een goede opvolger van ISDN. Als u genoeg hebt aan twee uitgaande telefoonlijnen, is KPN KleinZakelijk geschikt voor u. Wilt u meer dan twee gesprekken tegelijkertijd kunnen voeren en uitgebreide centrale functionaliteiten? Dan is KPN EEN MKB interessant voor u.

KPN KleinZakelijk
Voor de zelfstandige ondernemer

 

  • Internet, vast bellen, mobiel en interactieve TV
  • Doorschakelen en voicemail
  • 1 vestiging
  • Maximaal 2 gelijktijdige gesprekken
  • Geen vast IP-adres*

* Voor sommige apparaten hebt u een vast IP-adres nodig. Hierbij gaat het om apparaten die op afstand benaderd worden, zoals veiligheidscamera’s en web- en mailservers.

KPN EEN MKB
Voor het midden- en kleinbedrijf

 

  • Vast bellen, mobiel en/of internet
  • Uitgebreide opties telefooncentrale**
  • 1 of meerdere vestigingen
  • Maximaal 150 gelijktijdige gesprekken
  • Vast IP-adres*

** Met uitgebreide opties kunt u denken aan nachtschakelingen, wachtmuziek, een telefonische keuzemenu, receptioniste functionaliteiten en een koppeling met CRM-systemen.


De voordelen van KPN EEN MKB

Met KPN EEN MKB kunnen uw medewerkers altijd en overal communiceren en samenwerken. Vanaf elk apparaat en tegen een vast bedrag per medewerker per maand.
KPN EEN MKB is een totaaloplossing voor vast en mobiel bellen, internet en clouddiensten voor bedrijven van 1 tot 150 medewerkers. Voor al deze diensten ontvangt u 1 contract en 1 factuur met 1 vast bedrag per medewerker.
Overal en altijd samenwerken
via elk apparaat
Eenvoudig gebruikers of
functionaliteiten toevoegen
of verwijderen
Geen onderhoud of investeringen
aan uw telefooncentrale
24/7 ondersteuning via
onze zakelijke helpdesk

1 contract, 1 factuur en
1 vast bedrag per medewerker

Professionele telefooncentrale
in de cloud met uitgebreide
telefoniefunctionaliteiten

Altijd up-to-date


Zo werktoverstappen

Gebruikt u ISDN alleen om te bellen? Dan is de overstap naar bellen via KPN EEN MKB of KPN KleinZakelijk zo geregeld. Gebruikt u het ook voor andere toepassingen, dan komt er iets meer bij kijken.

 

 

 

 

 

Stap 1waarvoor gebruikt u ISDN?
Het kan zijn dat u ISDN ook gebruikt voor bijvoorbeeld uw fax, frankeermachine, de telefoon in de lift, een mail- of webserver, het koel systeem of uw alarm. Weet u het niet zeker? Vraag het dan na bij de leverancier van het apparaat.

 

 

 

 

 

Stap 2 – adviesgesprek
Zodra u weet voor welke apparaten of toepassingen u ISDN gebruikt, kan uw Zakelijk Adviseur van KPN u goed adviseren. Zij nemen al uw wensen mee ineen advies en aanbod op maat.Kijk op: https://zakelijkadviseur.kpn.com en vind een Business Partner van KPN bij u in de buurt!

 

 

 

 

 

Stap 3 – technische vooropname
Kiest u voor KPN EEN MKB dan checkt onze Business Partner met u wat er voor nodig is om de nieuwe dienst te installeren. Onze Business Partner kan u ook adviseren over de eventuele aanpassingen die uw IT-beheerder of leverancier voor u moeten doorvoeren.

 

 

 

 

 

Stap 4 – installatie & gebruik
De Business Partner van KPN installeert de nieuwe dienst en u gaat ermee aan de slag. Voor vragen of service kunt u terecht bij uw Business Partner. Zij helpen u graag.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Contact met Guide »