Zorg, Slimme en betrouwbare IT en Telecom oplossingen in de zorg

Maatschappelijke, medische, technische en politieke ontwikkelingen blijven de zorgsector uitdagen. In Nederland zien we verschuivingen van intra- naar extramuraal en van constante zorg naar grotere zelfredzaamheid. Deze transities én budgettaire begrenzingen dwingen de zorgsector om steeds slimmer, efficiënter en effectiever (samen) te werken.
Door de unieke samenwerking met KPN Zorg levert Guide-IT zorg-specifieke oplossingen die betrouwbaar en veilig zijn en een landelijk bereik hebben.

De zorg is continu in beweging. KPN en Guide-IT bewegen met u mee. Slimme inzet van ICT kan
hét verschil maken in de zorg, laat u informeren over de mogelijkheden door onze zorgadviseurs.

 

Interesse in de oplossingen van Guide-IT zorg?

Onze oplossingen voor zorginstellingen, zelfstandige behandel centra en de eerstelijnszorg

Specialisatie en het nieuwe werken spelen een steeds grotere rol. Zorgafdelingen worden kritisch bekeken, er ontstaan flexplekken en een nieuwe manier van werken. Binnen en tussen zorginstellingen moeten zorgprofessionals zo efficiënt mogelijk samenwerken. Met de inzet van slimme ICT-oplossingen zorgen wij dat uw geautoriseerde medewerkers altijd en overal op een veilige manier toegang hebben tot (patiënt)gegevens.
Er is een groeiende wens om de rol van de eerstelijnsgezondheidszorg - de rechtstreeks toegankelijke hulp - te vergroten en meer gezondheidsproblemen al op dit niveau in de zorgketen aan te pakken. Guide-IT helpt u als zorgverlener om op een uniforme manier zorginhoudelijke informatie veilig te kunnen delen met collega’s, overige zorgpartijen en patiënten waardoor constantere zorg met grotere zelfredzaamheid en tegen lagere kosten binnen handbereik komt.

Zorg
ZorgCloud

Voor zorgverleners, zoals apotheken en huisartsen, is het cruciaal om adequaat en veilig te kunnen doorverwijzen en onderling snel en beveiligd berichten te kunnen uitwisselen. Dit is allemaal mogelijk met ZorgCloud van KPN. Veilig, en betrouwbaar.

verpleegster
KPN ÉÉN

KPN ÉÉN biedt u eenvoud in uw ICT organisatie met 1 factuur, 1 contract, 1 prijsplan, 1 aanspreekpunt en 1 servicedesk. Eerstelijnszorgprofessionals kunnen geïntegreerde ICT oplossingen voor de zorg met de KPN ÉÉN portal zelf samenstellen en besturen.

werkplek-zorg
Werkplek voor de Zorg

Dankzij de komst van draagbare apparaten bij eerstelijnszorgprofessionals, is het opvragen van patiëntinformatie niet langer gebonden aan een computer of de praktijk. Met de KPN Werkplek kunt u als zorgverlener altijd, overal en met elk device werken.

hart
Hartritmediagnostiek

Hartklachten vastleggen en beoordelen bij patiënten kan met de Hartritmediagnostiek van KPN. Met oplossingen als de Eventrecorder en het draagbaar ECG-apparaat kunnen hartklachten snel en efficiënt worden vastgelegd, ook als de patiënt niet in de spreekkamer is.

U kunt ons altijd bellen! 030 303 7000