zorg ict banner

Zorg, Slimme en betrouwbare IT en Telecom oplossingen in de zorg

Maatschappelijke, medische, technische en politieke ontwikkelingen blijven de zorgsector uitdagen. In Nederland zien we verschuivingen van intra- naar extramuraal en van constante zorg naar grotere zelfredzaamheid. Deze transities én budgettaire begrenzingen dwingen de zorgsector om steeds slimmer, efficiënter en effectiever (samen) te werken.

Door de unieke samenwerking met KPN Zorg levert Guide-IT zorg-specifieke oplossingen die betrouwbaar en veilig zijn en een landelijk bereik hebben.

KPN Health Certified Partner
De zorg is continu in beweging. KPN en Guide-IT bewegen met u mee. Slimme inzet van ICT kan
hét verschil maken in de zorg, laat u informeren over de mogelijkheden door onze zorgadviseurs.

 

Interesse in de oplossingen van Guide-IT zorg?

Onze oplossingen voor zorginstellingen, zelfstandige behandel centra en de eerstelijnszorg

Specialisatie en het nieuwe werken spelen een steeds grotere rol. Zorgafdelingen worden kritisch bekeken, er ontstaan flexplekken en een nieuwe manier van werken. Binnen en tussen zorginstellingen moeten zorgprofessionals zo efficiënt mogelijk samenwerken. Met de inzet van slimme ICT-oplossingen zorgen wij dat uw geautoriseerde medewerkers altijd en overal op een veilige manier toegang hebben tot (patiënt)gegevens.

Er is een groeiende wens om de rol van de eerstelijnsgezondheidszorg - de rechtstreeks toegankelijke hulp - te vergroten en meer gezondheidsproblemen al op dit niveau in de zorgketen aan te pakken. Guide-IT helpt u als zorgverlener om op een uniforme manier zorginhoudelijke informatie veilig te kunnen delen met collega’s, overige zorgpartijen en patiënten waardoor constantere zorg met grotere zelfredzaamheid en tegen lagere kosten binnen handbereik komt.

Zorg
E-Zorg

Zorgverleners moeten altijd kunnen vertrouwen op veilige communicatie. E-Zorg staat garant voor een netwerkomgeving die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen voor de zorg.

verpleegster
Veilig communiceren

Als je gaat e-mailen is privacy een issue, zeker als je - zoals in de zorg - met belangrijke en gevoelige informatie werkt. Veilig Mailen van E-Zorg en/of Zivver zijn daarvoor jouw ideale oplossingen.

werkplek-zorg
KPN EEN Telefonie

Goede bereikbaarheid is essentieel. Met de verschillende opties van KPN EEN Telefonie (vast & mobiel) stel je het pakket samen dat bij jouw zorgonderneming past.

werkplek
KPN EEN Werkplek

Een digitale omgeving voor werknemers met alle applicaties en bestanden in de cloud. Remote werken was nog nooit zo makkelijk.

meer-weten

U kunt ons altijd bellen! 030 303 7000